Sfeervolle Casal da Eira, B&B Algarve

São Brás de Alportel - Faro

Bed en Breakfast, 15-20 personen, 7 slaapkamers, 7 badkamer(s), 225 m2
Prijs per persoon per nacht vanaf EUR36


Casal da Eira is gevestigd in een monumentale sfeervolle Portugese Quinta, die u alle faciliteiten biedt voor een ontspannen vakantie in de Algarve!

Casal da EiraAlgemeen

Bed and Breakfast Casal da Eira heeft alle faciliteiten die u wenst voor een leuke vakantie. Ons monumentale pand hebben wij speels en in authentieke Zuid-Europese stijl ingericht.

Er zijn 5 kamers voor 2/3 personen, 1 familiesuite (bestaande uit 2 kamers) voor 4/5 personen en los van het hoofdhuis, een studio appartement voor 2 personen. Alle kamers hebben een privé-badkamer ensuite.

Er is een ruime woon/eetkamer en keuken voor de gasten beschikbaar.

Aan de voorzijde van de Quinta zijn er verschillende terrassen in de zon of schaduw met tafels en comfortabele stoelen. Er is een grote tuin met vele fruitbomen. Het fruit wordt door ons verwerkt tot jam. Uiteraard kunt u altijd een pruim, kumquat e.d. plukken om te proeven!

Aan de achterzijde heeft Casal da Eira een ommuurde tuin met een groot zwembad en een grasveld omgeven met cipressen. Er zijn luxe zonnenbedjes met parasols en er is een hippe bar met loungehoek.

Id 1427, online sinds 27-12-2017 19:53:35