Vakantievilla Casa di Seta

San Marcello - Marche

Vakantiehuis, 15-20 personen, 9 slaapkamers, 6 badkamer(s), 550 m2
Prijs per persoon per nacht vanaf EUR30


Casa di Seta. Een voormalig zijdefabriek omgetoverd tot fantastisch en luxe vakantiehuis, voorzien van alle moderne gemakken en vlak bij zee.

Casa Di Seta - Vakantiehuis in Le Marche Italie 1Algemeen

Welkom in Casa di Seta. Een riante vakantievilla in de adembenemende omgeving van Le Marche Italië. Voorzien van alle moderne voorzieningen en vlak bij zee.

Deze voormalig zijdefabriek is in 2007 omgetoverd tot een fantastisch vakantiehuis. Het landhuis heeft 550 m2 woonoppervlak, verdeeld over drie verdiepingen en heeft 9 slaapkamers en 6 badkamers. De kamers zijn gesitueerd rondom de as van het huis, waardoor elke ruimte optimale lichtinval heeft. Het 'infinity' zwembad is door de ligging en vorm letterlijk en figuurlijk onderdeel van de omgeving.

Het huis ligt op 10 km afstand van zee, op vijf minuten rijden van het middeleeuwse ommuurde stadje San Marcello en op 20 minuten rijden van het vliegveld van Ancona (2u vliegen). Rondom het vakantiehuis vindt u tal van kleine middeleeuwse dorpjes met leuke restaurantjes, koffie- en wijnbarretjes.Casa Di Seta - Vakantiehuis in Le Marche Italie 2
Casa Di Seta - Vakantiehuis in Le Marche Italie 3

Id 1424, online sinds 09-12-2017 14:41:40