vakantiehuis tiszafured

Tiszafured - Jász-Nagykun-Szolnok

Vakantiehuis, 6 personen, 2 slaapkamers, 1 badkamer(s), 80 m2
Prijs per persoon per nacht vanaf EURzie omschr.


Leuke woning voor verhuur in het mooie Hongarije. land van ongerepte natuur en verborgen schatten en bezienswaardigheden
Algemeen

Hierbij willen wij ons huis in Hongarije aanbieden voor verhuur. Het huis ligt in tiszafured, een redelijk grote plaats aan het tiszameer. Het huis heeft 3 vertrekken 1 is de keuken/zitgedeelte, 2 slaapkamers, wc en douche. De slaapkamers zijn voorzien van 5 bedden, inclusief beddengoed.
Ook is er nog een bijgebouw waar eventueel nog gezeten kan worden. Daarachter nog een overkapping, maar die moet nog gerenoveerd worden.

Verder is er nog een grote tuin waarin volop gespeeld kan worden en genieten van de zon. Ook is hier voldoende parkeerplek zodat de auto altijd achter het hek kan staan.

De woning is voorzien van een wasmachine en een grote koelvrieskast, zijn er potten en pannen om te koken(maar uit eten is hier ook lekker en goedkoop). En natuurlijk servies en glazen. Eigenlijk een volledige bewoonbare woning. Maar wel zonder luxe van het westen(tv, wifi, magnetron)

In het dorp zijn diverse winkels zoals een lidl, spar en Tesco. Dit zijn zeer uitgebreide supermarkten waar alles van levensmiddelen te krijgen is. De Tesco is vergelijkbaar met een kleine Makro. Ook is er op een kwartiertje wandelen of 5 min met de auto een bakkerij met heerlijk brood en diverse andere lekkernijen. Ook is er iedere donderdag en zaterdag morgen een marktje waar van alles te krijgen is. Heel veel eigen geteelde groente en fruit(seizoensgebonden) en andere dingen zoals kleren, stoffen, schoenen en typisch Hongaarse spullen. Ook zijn hier een dokter, apotheek en tandarts in het dorp. Verder zijn er nog diverse restaurants waar goed en goedkoop lekker gegeten kan worden. Sommigen nog voorzien van gratis wifi

Het dorp grenst aan het tiszameer en er is daar een strand met allerlei kleine restaurantjes waar je van alles kunt eten en drinken. Dit is met de auto een kleine 10 min rijden en er is voldoende parkeerplek zo goed als voor het strand. Hier worden in het seizoen ook bootjes verhuurd van klein tot groot.

Id 1210, online sinds 03-10-2014 14:13:11